.

.

rakan blogger....

terbaik bulan ini

Jumaat, 2 Disember 2011

tolong saya!!!!plzzzzzzzzzzzzzz!!!!!!!!





ko org perasan tak kat atas tajuk catriona ross ada titik...nape ye ????sepatut nya tu nama blog aku...tapi jd titik aje...ada sape2 bleh tolong...plzzzzzzzzzzzzzzzz....dah mati akal dah niii....

2 comments:

ummi iman berkata...

macam tau je ambil dari blog siapa ;) dah tengok kat design>setting>title ke? ada tak nama blog kat situ.. kalau ada tapi tak muncul tak bolehlah UI nak tolong.

Sebenarnya dh lama hairan.. ingatkan saja taknak letak nama blog :)

drugbuster berkata...

hahahah bkn saje tu...dah wat mcm UI ckp tu tp tak leh gak...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...