.

.

rakan blogger....

terbaik bulan ini

Rabu, 28 Disember 2011

mface-laman sosial baru untuk malaysia





aku dah daftar kat mface ni.berat gilerrr nak masuk..tak tau la aku punya line kot..satu lg dah daftar tak pandai nak guna sbb lain skit dr fb hahahah...log in pastu tgk lbh kurang pastu logout...mungkin sbb dah biasa dgn fb tu nampak lain...setahu aku Malaysian Face (Mface), dicetuskan hasil perkongsian idea AC Mizal bersama rakan kongsi juga pengasas laman itu, Tedy Teow.konsep mcm fb tapi bleh membawa pulangan..itu yg aku tak fhm..takpe nanti kita sama2 tgk camne...malas nak xplore lg..bnyk sgt problemo skrg...dah selesai problemo nanti bleh lah xplore...berat mata memandang berat lg bahu memikul..aku rase mcm kena hempap dgn batu besar skrg selagi problemo ni tak selesai...ehhh dah lari tajuk ni hahhaaa...ok2 ko org cuba mface tu..xplore dulu klu ok bg tau aku hahahhaa....doakan aku bjaya selesaikan problemo yg melanda hahahha....

1 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...