.

.

rakan blogger....

terbaik bulan ini

Khamis, 1 Disember 2011

pengakuan shidah harmi:- 'saya dah nak kahwin'

Kalau betul lah pengakuan oleh shidah neh nampaknya orang yang mengedarkan gambar shidah dan apek sehari sebelum perlawanan sememangnya ada memasang satu niat

Shidah menerusi satu pengakuan melalui metro online memberitahu bahawa ;

Shida berkata, penyebaran gambar itu mengganggu emosi dan mencalarkan maruahnya serta keluarga, tambahan pula tidak sampai dua minggu lagi dia akan melangsungkan perkahwinan dengan jejaka pilihan hati, Mohd Danial Adnan, 24.

“Gambar itu pada mulanya dipaparkan sebuah blog. Berikutan itu, sejak Ahad lalu, saya menerima gangguan daripada peminat Apek yang memberi komen di ruangan blog itu, malah ada yang menghubungi saya dengan menghamburkan kata-kata kesat serta penghinaan.

 “Lebih menyedihkan apabila ibu bapa saya disabit dan dituduh tidak pandai menjaga anak. Mujur orang tua saya memahami termasuk tunang kerana mereka tahu itu gambar lama,” katanya -HM-


Kalau betul bukan shidah yang edarkan, dia kena fikir balik dalam2 siapa lagi yang boleh akses gambar2 lama dia bersama apek dan sapa lagi yang boleh akses rekod2 bbm dia sebelum2 neh. Rasanya kalau ini kerja pihak yang ketiga, sudah tentulah individu2 neh mereka yang rapat dengan shidah. Sebab gambar2 neh berada dalam simpanan shidah dan bukan nya apek. BBM pun dikatakan diambil dari BB shidah bukan nya dari BB apek.

Kalau lah individu neh dengan sengaja cuba nak mengaibkan shidah dan apek, sudah tentu dia bertujuan sesuatu. Orang neh rasanya dia bukan buat pasal duit. Kalau pasal duit, ini kena tanya pada rotikaya lah sebab dia lah pemblog yang mendapat info langsung dari sumber yang mendedahkan gambar2 shidah dan apek.

Mungkin berasaskan dendam or something2. Dan buat shidah, baguslah kalau ko dah berubah. Jagalah diri dan peribadi elok2. Jangan ulangi kesilapan yang lepas. Mudahan2 perubahan neh berterusan dan bertambah baik. 
 
sumber:-EH Gosip!

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...