.

.

rakan blogger....

terbaik bulan ini

Khamis, 30 September 2010

alamak seposen lg nak kena.......

video

Rabu, 29 September 2010

drifter!!!!

video

Selasa, 28 September 2010

nak menangis tgk...cuba la tgk....

video
klu bnyk program camni kan bagus...mane tau bila ada yg tgk tbuka hati nak btaubat...nak wat camne dunia skrg bnyk sgt hiburan nyerr....konsert sana sini...karnival sana sini....pesta sana sini....kadang2 aku tfikir psl anak aku...mcm mane dia akan membesar masa hadapan..bnyk sgt hiburan...terpengaruh ke dia???? Ya Allah lindungi la anak ku.. kuat kan iman anak ku...ampun kan segala dose2 ku.... jd kan la anak ku tgolong dlm orang2 yang beriman... tabah kan hati ku untuk mendidik anak ku ke jalan yang di redhai oleh mu...amin ya rabbal a'lamin...

Isnin, 27 September 2010

Ahad, 26 September 2010

gambar proton waja baru...








di atas adalah gambar yg digembar gembur kan proton waja baru...aku sendiri takde sumber yg btl untuk mengesahkan btl atau tidak gambar di atas.sama2 lah kita tunggu dan lihat...harap2 btl lah sbb ini mungkin model yg paling menarik proton keluarkan walau pun di 'copy' aje heehehehee..fhm2 aje la maksuk copy tu...apa apa pun tahniah wat proton...akhirnya ada gak model gempak yg dikeluarkan...klu tak silap aku model asal adalah mitsubishi lancer..memang gagah la nampak..dari segi enjin masih dirahsiakan..klu enjin mitsubishi  memang power klu campro no komen...kita tunggu dan lihat sama2 ok.....

Ahad, 19 September 2010

penangan tebuan tanah...


aduh bisa nyer bila dah kena...smlm bila pulang dari rumah org tua aku...btl2 atas jambatan sg pahang zapppp tiba2 aku rase pedih kat dada aku...ingat kan kena batu ke apa ke..maklum la naik motor kan...makin lama makin pedih dah bisa..sekali aku tgk kat baju aku ada serangga berwarna hitam oren..apa lg brek terus berhenti...aduhhh bisa gilerr...takpe aku bleh tahan punya...sbb masa kecik dulu dah pernah kena 3 atas kepala..tp tebuan kali nii besar oooo...tebuan tanah..gelaran kat tempat aku ni laa...ala dulu kena 3 ekor steady lg ni kan plak seekor...yakin blehh....hahahahahah..balik umah bg tau bini aku...dia nak bawa gi hospital tp aku ckp takpe bleh tahan...kuat kan....setengah jam pastu kakitangan aku mula terasa sejuk...tp badan bpeluh..tekak loya...apa lg muntah 3 kali...membebel bini aku sbb takmo gi hospital...bisa semakin teruk....arghhhh aku mengalah..suruh bini aku start keta gi hospital...alamak ramai nyer org kat hosptital..biasa ar lps raya kan mcm2 penyakit dtg...aku gi kat kaunter ckp kat MA yg btugas aku kena sengat dgn tebuan..terus suruh aku masuk bilik kecemasan..cek tekanan darah cek jantung...mcm2 lg la...teruk sgt ke kena sengat tebuan tanah niii...???nah dia bg 3 jarum 2 kat lengan 1 kat temapt kena sengat...bahaya ckp MA tu..bleh kena heart attack!!!! biar btl sampai camtu sekali ye penangan tebuan tanah.dah kena 3 jarum lega rase...bisa pon hilang...mata bpusing2 ngantuk..kena tahan 2 jam sbb nak pantau jantung aku....alhamdulilllah lega rase.....haaa tu la penangan tebuan tanah...serik dah oiiiii hahahahahah

Sabtu, 18 September 2010

kelapa pelik..mempunyai wajah....

apa pendapat korang semua...pelik atau tidak....gambar ni aku amik sendiri sewaktu beraya di rumah kawan..pada aku gambar ni biasa aje...biasa la kuasa tuhan...kalau tengok btl2 kelapa ni ada mata hidung(mancung pulak tu hehehe) dan mulut.tengok live memang nampak mcm muka sebab ada hidung ,mata dan mulut..klu tgk gambar ni aje tak berapa real...

Jumaat, 17 September 2010

drugbuster: assalamualaikum....salam sejahtera buat semua........

drugbuster: assalamualaikum....salam sejahtera buat semua........: "aku ni baru lg wat blog nii..so tak tau apa nak tulis..."

assalamualaikum....salam sejahtera buat semua..........

aku ni baru lg wat blog nii..so tak tau apa nak tulis...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...