.

.

rakan blogger....

terbaik bulan ini

Isnin, 19 September 2011

zizan hina rasul dlm filem hantu bonceng


Salah satu babak yang dilakonkan secara jelas menghina Rasulullah SAW apabila Zizan menyebut "Ashaduanna Muhammadar Syaitan" yang membawa maksud "Aku naik saksi bahawa Muhammad itu Syaitan"....apa cite ni...jgn sampai camni....lawak biar la bertempat..jgn sampai melawak bab akidah zizan woiiii...yg aku tak puas hati jawapan Ahmad idham...sombong!!berlagak!! pegi mampos la ko Ahmad Idham!!! hilang dah respek aku kat ko..tgk kat bawah ni....sori ayat kasar skit ye...dan aku respek org yg tegur Ahmad Idham...mungkin cetek  ilmu agama kata Ahmad Idham tp dlm iman nya...td ada aku terbaca kata2 mamat sorang ni kat facebook"pasni aku kena gi amik ijazah kat mesir baru bleh tegur org" dan mcm2 lg komen yg mrh kat Ahmad Idham ni....emo2 dah aku ni sabar2...ko tunggu lah satu hr nanti tinggi atau rendah langit...tgh top pastu rezeki mencurah2 bleh la ko berlagak ye saudara Ahmad Idham...sekurangnya terima teguran yg baik jgn terus nak hentam...mmg jenis berlagak la ko ni Ahmad Idham!!!!

klik untuk besarkan

4 comments:

Cha sahaja berkata...

mmg blagak mamat ni..at least mntkla maaf kalo x sngaja pown kan..

IZNIE MEI berkata...

baru tahu hal ni..
hurmm

aleen aiden berkata...

uuu jawapan die tu memang buat sakit hati jugaklah.haih.

zati embong berkata...

ya Allah.jgn terlalu bangga diri.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...