.

.

rakan blogger....

terbaik bulan ini

Jumaat, 6 Mei 2011

emas dan pelaburan emas


Mungkin masih ramai yang belum mengetahui akan kehebatan emas sebagai pelindung nilai yang sebenar dan mungkin masih ramai yang pekakkan telinga dari mendengarnya.So tugas bagi kita semua termasuk saya menyampaikan pada mereka yang belum mengetahui dan terus menyedarkan masyarakat dengan memberi ilmu yang betul dan tepat.Harga emas dunia diramal meningkat sebanyak 13 peratus pada tahun ini menjadikan harga logam itu mencecah sehingga AS$1,600 (RM4,840) bagi satu auns (28.3 gram).sape takmo kaya wehhhhh....aku sendiri tgh cari modal nak beli emas kl bleh nak jd dealer emas..tp modal besar sgt rm20000!!!! takpe slow2 cari.mane tau en.nuffnang bayar bnyk skit nanti bleh tambah2 wat modal hahahaha...tp awas jgn sampai kena tipu plop..tak psl2 gile nanti..gile emas hahahahaha....antara penjual emas yg aku tau public gold,maybank dan bnyk lg la..ko org search ar sendiri.aku pon pening tgk bila search..mane satu nak pilih pon tak tau..bnyk sgt pilihan nyer,,,kelantan antara negeri yg yg mengeluarkan dinar emas.mcm gambar kat bawah ni
wah berkilat tu...ersinar mata tgk.bila la bleh beli ni...pakcik kayo klu dpt hahahaha....nak info lebih bnyk tentang emas cuba klik website ni Emaskini , Dinar Emas Kelantan dan nak tgk harga tkini emas klik kat website ni kitco..itu saje info psl emas...
p/s:- jaga2 wat wanita yg pakai emas penuh ditgn kang tak psl2 kena ragut hahahaha


1 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...