.

.

rakan blogger....

terbaik bulan ini

Rabu, 16 Mac 2011

Telefon bimbit punca lelaki mati pucuk


PENGGUNA dinasihatkan lebih kerap menggunakan mod pembesar suara pada telefon bimbit untuk mengelak kesan langsung elektromagnetik.- Gambar hiasan


GEORGE TOWN - Lelaki yang gemar menyimpan telefon bimbit di dalam poket seluar berdepan risiko kerosakan sperma termasuk mati pucuk.
Presiden Persatuan Pengguna Pulau Pinang (CAP), S.M. Mohamed Idris mendakwa, penggunaan telefon bimbit untuk tempoh yang panjang didakwa mengurangkan produktiviti sperma lelaki.
Ini berikutan hasil kajian CAP tahun lalu menunjukkan kaitan antara sperma berkualiti rendah dengan tempoh penggunaan telefon bimbit dalam sehari.
Menurut beliau, pengguna yang membuat panggilan telefon bimbit lebih daripada empat jam sehari mempunyai bilangan sperma yang paling kurang dan paling rendah kualitinya.
"Penemuan itu menyarankan bahawa berjuta-juta lelaki di dunia ini kemungkinan menghadapi kesukaran menjadi bapa kerana kerap menggunakan telefon bimbit.

p/s:- hahahahaha jaga2 lah skit org laki wehhhh......
sumber:- kosmo


1 comments:

hoyahadis berkata...

hish dasat tul penangan telpon bimbit ni..kembangkan otak macam pop corn pun boleh...ape lagi gaknye enset bole buat..tp ape nak buat zaman da canggih sangat..enset itu perlu untuk org zaman sekarang...hu..hu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...